Ο… νόμος του Ναδάλ! Ο Τσιτσιπάς «λύγισε» στα ημιτελικά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 19:37 Ο… νόμος του Ναδάλ! Ο Τσιτσιπάς «λύγισε» στα ημιτελικά

Δεν του άφησε περιθώρια να τον κοντράρει. Ο Ράφα Ναδάλ παρουσίασε ένα... σοβαρό πρόσωπο απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά και πήρε το “εισιτήριο” για τον τελικό του Internazionali BNL d' Italia που γίνεται στη Ρώμη

Το… πάλεψε όσο μπορούσε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός αυτή το φορά κόντρα στον Ράφα Ναδάλ και έμεινε εκτός τελικού του Internazionali BNL d’ Italia που γίνεται στη Ρώμη, χάνοντας με 2-0 σετ.

Ο Ναδάλ μπήκε “αγριεμένος” στο πρώτο σετ, πίεσε με το… καλημέρα τον Τσιτσιπά και έφτασε στο break, φτάνοντας στο 0-3. Ο Έλληνας άσος προσπάθησε να τρέξει τον Ισπανό, πήρε το πρώτο του game κάνοντας το 1-3, ενώ στη συνέχεια δεν έχασε ούτε ένα από αυτά που σέρβιρε. Μετά από 49 λεπτά όμως, ο Ναδάλ κατέκτησε το πρώτο σετ (3-6).

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε σερβίροντας στο δεύτερο σετ, πήρε το πρώτο game αλλά στη συνέχεια ο Ναδάλ αντέδρασε και κατάφερε να πάρει τα επόμενα τρία, φτάνοντας στο break (1-3). Ο Έλληνας τενίστας τα έδωσε όλα στη συνέχεια, αλλά ο Ισπανός ήταν εκπληκτικός, έδειξε… ακούραστος και έφτασε στη νίκη, παίρνοντας και το δεύτερο σετ (4-6).

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση