«Βόμβα» με Αδριατική και για Παναθηναϊκό! «Έχουμε δεχθεί αίτημα και από τους δύο»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 15:05 «Βόμβα» με Αδριατική και για Παναθηναϊκό! «Έχουμε δεχθεί αίτημα και από τους δύο»

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αίτημα να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα μετά τον πιθανό υποβιβασμό στη Basket League, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον Παναθηναϊκό, όπως επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της λίγκας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι θέλει να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, όπου θα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, αλλά φαίνεται ότι σκοπεύει να το κάνει και πράξη.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Αδριατικής Λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, τόσο οι «πράσινοι», όσο και οι «κόκκινοι» έχουν καταθέσει αίτημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Η ΑΒΑ συνεδριάζει αυτή την ώρα με θέμα και τις δύο ελληνικές ομάδες, αλλά λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, ο Νόβοσελ ανέφερε τα εξής: «Έχουμε λάβει αιτήσεις συμμετοχής από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, όπως και από τη Μπνέι Χερζλίγια από το Ισραήλ. Οι τρεις αυτές ομάδες θα συζητηθούν και θα δούμε τα δεδομένα για πιθανή συμμετοχή τους στην ABA Liga την επόμενη σεζόν. Η Πρίστινα δεν ζήτησε να λάβει μέρος, άρα δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση