«Πάλεψε» στα ίσια το Νο1 του κόσμου η Σάκκαρη! «Λύγισε» στο τέλος από την Οσάκα – videos

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 17:53 «Πάλεψε» στα ίσια το Νο1 του κόσμου η Σάκκαρη! «Λύγισε» στο τέλος από την Οσάκα – videos

Η Μαρία Σάκκαρη "πάλεψε" μέχρι τέλους το ματς με το Νο1 του κόσμου, Ναόμι Οσάκα, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε νωρίς και από το Μπέρμιγχαμ, κάνοντας όμως μια "δυνατή" πρόβα ενόψει του Γουίμπλετον.

Με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο και το τρίτο σετ, η Μαρία Σάκκαρη έφθασε μία… ανάσα από τη νίκη επί του Νο1 του κόσμου, Ναόμι Οσάκα, αλλά «λύγισε» τελικά με 2-1 σετ (6-1, 4-6, 6-3) στο Μέρμιγχαμ.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη πήρε το πρώτο γκέιμ, αλλά με την Οσάκα να κάνει με break το 2-1, οδήγησε την Ελληνίδα σε πολλά λάθη, τα οποία και οδήγησαν σε ένα γρήγορο 6-1 για την Γιαπωνέζα.

 

 

Στο δεύτερο σετ όμως, η κορυφαία τενίστρια της χώρας εμφανίστηκε πολύ πιο ανταγωνιστική και εκμεταλλευόμενη τη συμβουλή του προπονητή της για συνεχόμενα σλάις, έκανε με μπρέικ το 3-2 υπέρ της. Το No 1 του ταμπλό «απάντησε» κατευθείαν με δικό της μπρέικ στο μεγαλύτερο γκέιμ του αγώνα, αλλά η Σπαρτιάτισσα δεν το έβαλε κάτω και με τρίτο σερί μπρέικ στο ματς πήρε ξανά το προβάδισμα και το σετ με 6-4.

 

 

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, η Σάκκαρη βρέθηκε πολύ κοντά στο μπρέικ στο 5ο γκέιμ, αλλά χάνοντας 6 μπρέικ πόιντς, έδωσε την ευκαιρία στην Οσάκα να «κρατήσει» στο σερβίς της.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση