Ανείπωτος θρήνος για την Ισμαΐλι! Συγκλονίζει το «αντίο» στην άτυχη αθλήτρια [vid, pics]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:38 Ανείπωτος θρήνος για την Ισμαΐλι! Συγκλονίζει το «αντίο» στην άτυχη αθλήτρια [vid, pics]

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Ελβετία για το χαμό της Φλοριάνα Ισμαΐλι, η οποία και βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία, όπου και έκανε διακοπές μαζί με φίλες της. Συγκίνησε η ομάδα της Γιουνγκ Μπόις στο "αντίο" της.

Μία βουτιά στη λίμνη Κόμο αποδείχθηκε μοιραία για τη διεθνή Ελβετίδα παίκτρια του ποδοσφαίρου, Φλοριάνα Ισμαΐλι, καθώς δεν βγήκε ποτέ ξανά στην επιφάνεια, με τις αρχές να εντοπίζουν το πτώμα της σε βάθος 207 μέτρων.

Ο θάνατος της Ισμαΐλι έχει σοκάρει την παγκόσμια διεθνή κοινότητα του ποδοσφαίρου και ειδικά στην Ελβετία, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σακίρι να εκφράζει και δημόσια της θλίψη του.

«Είμαι βαθιά σοκάρισμενος από τον θάνατο της Φλοριάνα Ισμαΐλι. Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να εκφράσουμε τα συλληπητήρια μας στην οικογένειά της και τους στενούς φίλους της», έγραψε στα social media ο Ελβετός.

Την ίδια ώρα, η ανδρική ομάδα της Γιουνγκ Μπόις, στην οποία αγωνιζόταν και η ίδια η 24χρονη αθλήτρια,  απότισε φόρο τιμής με ένα συγκλονιστικό video στην άτυχη κοπέλα.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση