Ο Ριβάλντο στο… πλευρό της Αργεντινής! «Δεν δόθηκαν δύο πέναλτι με Βραζιλία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 18:59 Ο Ριβάλντο στο… πλευρό της Αργεντινής! «Δεν δόθηκαν δύο πέναλτι με Βραζιλία»

Είναι από τους παίκτες που.. μεγαλούργησε με την εθνική Βραζιλίας και γνωρίζει πολύ καλά την ποδοσφαιρική έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στη χώρα του και την Αργεντινή. Ο Ριβάλντο όμως δεν δίστασε να σταθεί στο πλευρό της “αλμπισελέστε” και να δικαιολογήσει τα διαιτητικά παράπονα που έχει από τον ημιτελικό κόντρα στην “σελεσάο”, για το Copa America.

Σε μια προσπάθεια του να φανεί… δίκαιος και αντικειμενικός (!) ο Ριβάλντο παραδέχθηκε πως στον ημιτελικό του Copa America μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής, δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στην “αλμπισελέστε”.

“Η Βραζιλία ήταν καλύτερη στο γήπεδο και θα κέρδιζε ότι κι αν γινόταν. Ωστόσο στην Αργεντινή δεν δόθηκαν δύο πέναλτι, τα οποία ξέφυγαν από το VAR. Αν το VAR δημιουργεί χάος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ήταν δεδομένο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην Λατινική Αμερική” σχολίασε ο παλαίμαχος παίκτης της “σελεσάο”.

Επιπλέον, ο “Ρίμπο” δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι: “Στο παρελθόν η Αργεντινή ήταν φοβερή ομάδα με πολλούς απίστευτους παίκτες. Τώρα ο Μέσι είναι μόνος του κι αυτό κάνει πολύ πιο εύκολη την δουλειά για τους αντιπάλους της”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση