Μέσι: Αντιμέτωπος με τιμωρία – σοκ ο Αργεντινός!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 12:47 Μέσι: Αντιμέτωπος με τιμωρία – σοκ ο Αργεντινός!

Ο Λιονέλ Μέσι τα... έβαλε με την Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής, μετά την αποβολή του στον “μικρό” τελικό του Copa America, χαρακτηρίζοντας "στημένη διαδικασία" τη διοργάνωση, γεγονός που δεν αποκλείεται να του... φέρει μια “βαριά” τιμωρία.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλη η διαδικασία είναι «στημένη» για την Βραζιλία. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της διεφθαρμένης κατάστασης λόγω της απουσίας σεβασμού προς την ομάδα μας. Πάντα λέω την αλήθεια και είμαι ειλικρινής. Αυτό είναι που με κρατάει ήρεμο. Αν έχουν επιπτώσεις τα λεγόμενά μου, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά” ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος του “μικρού” τελικού του Copa America και την αποβολή του από αυτόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror” η CONMEBOL σκέφτεται να επιβάλει μια πολύ βαριά τιμωρία στον Μέσι, αποκλείοντας τον από τις διεθνείς διοργανώσεις για μια διετία!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι κανονισμοί της CONMEBOL απαγορεύουν την προσβολή “με οποιονδήποτε τρόπο” των θεσμικών της οργάνων ή του προσωπικού της, προβλέποντας μια τέτοια “καμπάνα”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση