Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Φριντέτ! Τον «ανακοίνωσε» ο Γιαννακόπουλος και η… σύζυγος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 09:32 Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Φριντέτ! Τον «ανακοίνωσε» ο Γιαννακόπουλος και η… σύζυγος

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Τζίμερ Φριντέτ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του “τριφυλλιού”.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά από τη νέα σεζόν ο Τζίμερ Φριντέτ, με τη σύζυγό του αλλά και την Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποκαλύπτουν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής!

Απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ, η σύζυγός του Φριντέτ -μέσω Insta Story- έδωσε το λόγο στον άντρα της. “Θα απαντήσει μόνος του, γιατί μόλις τώρα κυριολεκτικά υπέγραψε το συμβόλαιό του”, είπε η Γουίτνι και ο Τζίμερ τόνισε: “Θα πάμε στην Αθήνα!”.

Ακολούθως, μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να μην παίξει στο summer league του Λας Βέγκας σημειώνοντας: “Είχα κάποιες εξαιρετικές προτάσεις από το εξωτερικό και δεν ήθελα να ρισκάρω κάποιον τραυματισμό”.

Λίγη ώρα μετά το συγκεκριμένο InstaStory, ήταν η σειρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιβεβαιώσει το deal. Το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ σχολιάζοντας: “Για τρεις!”.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της μετεγγραφής…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση