Champions League – Europa League: Οι ελληνικές ομάδες μαθαίνουν αντιπάλους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 10:55 Champions League – Europa League: Οι ελληνικές ομάδες μαθαίνουν αντιπάλους

Τους αντιπάλους που θα κληθούν να ξεπεράσουν για να βρεθούν στους ομίλους του Champions league, θα μάθουν το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Το ίδιο βέβαια, ισχύει και για τον Αγιαξ και την Μπασακσεχίρ, τις οποίες καλούνται να αποκλείσουν οι πρωταθλητές και οι «ερυθρόλευκοι» στον Γ` προκριματικό γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης για να συνεχίσουν την πορεία τους στα πλέι οφ.

Πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι η Σλάβια Πράγας, η Γιούνγκ Μπόις και οι νικητές των ζευγαριών ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ και Ρόζενμποργκ-Μάριμπορ. Αν οι πρωταθλητές αποκλειστούν από τον Άγιαξ, θα παίξουν στα πλέι οφ του Europa League με τον νικητή ενός από τα ζευγάρια: Σουτιέσκα-Λίνφιλντ, Λουντογκόρετς-Νιου Σεντς, Αστάνα-Βαλέτα, Σαράγεβο-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Σλόβαν Μπρατισλάβα-Ντάνταλκ (σ.σ. η κλήρωση θα γίνει επίσης το μεσημέρι).

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, εάν αποκλείσει την Μπασακσεχίρ, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ. ή τον νικητή του Κράσνονταρ-Πόρτο ή την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Μπριζ-Ντιναμό Κιέβου. Αν οι «ερυθρόλευκοι» αποκλειστούν από τους Τούρκους, θα λάβουν μέρος απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Οι αγώνες των πλέι οφ στο Champions League θα γίνουν στις 20-21 και 27-28 Αυγούστου.

Αντίστοιχα, ΑΕΚ, Αρης και Ατρόμητος περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους στα πλέι οφ του Europa League, εφ΄ όσον αποκλείσουν στον Γ` προκριματικό γύρο την Κραϊόβα, την Μόλντε και την Λέγκια Βαρσοβίας, αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ θα πέσει με έναν εκ των νικητών των ζευγαριών: Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ-Ντιναμό Τιφλίδας, ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη και Λουκέρνη-Εσπανιόλ. Ο Άρης θα αντιμετωπίσει έναν εκ των νικητών των ζευγαριών: Αντβέρπ-Βικτόρια Πλζεν, Μπρόντμπι-Μπράγκα, Βαντούζ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάλμε-Ζρίνσκι, Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ. Τέλος, ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει έναν εκ των νικητών των ζευγαριών: Τορίνο-Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, Βέντσπιλς-Γκιμαράες, Αούστρια Βιέννης-Απόλλων Λεμεσού, Μίντιλαντ-Ρέιντζερς.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση