Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός - Μπασάκσεχιρ για τη δεύτερη νίκη και τα play off

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 10:53 Ολυμπιακός - Μπασάκσεχιρ για τη δεύτερη νίκη και τα play off

Στο γεμάτο «Καραϊσκάκη» απόψε το ματς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασάκσεχιρ στη ρεβάνς του 1-0 της Τουρκίας με στόχο να ντουμπλάρει τις νίκες και να προκριθεί στα play off του Champions League.

Ναι, το 1-0 τον κάνει μεγάλο φαβορί. Όχι μόνο γιατί θα παίξει σ' ένα γεμάτο «Καραϊσκάκης», αλλά και γιατί έδειξε στην Τουρκία ότι δεν μπορεί να φοβηθεί την Μπασάκσεχιρ. Ομως η πρόκριση δεν έχει κριθεί. Δεν έχει «κλειδώσει». Κι αυτό τον γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό όπως και φυσικά και ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος όλη την εβδομάδα προσπαθεί να κρατήσει στην τσίτα τους παίκτες του.

Αγωνιστικά προβλήματα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει μιας και υπολογίζει και τον Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το σημερινό ματς. Παρά τις πολλές αλλαγές και δοκιμές που έκανε κατά την διάρκεια των προπονήσεων, ο Πέδρο Μαρτίνς δύσκολα θ' αλλάξει την 11αδα σε σχέση με το πρώτο ματς.

Το πιο πιθανό σχήμα για το ματς με την Μπασακσεχίρ (21:30, NovaSports1) είναι: Σα, Ομάρ, Σεμέντο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουένα, Μασούρας, Γκερέρο.

Από την πλευρά της η Μπασάκσεχιρ θα παραταχθεί στο «Καραϊσκάκης» με αρκετές απουσίες. Αρχικά δεν θα έχει στο πάγκο τον προπονητή της, Οκάν Μπουρούκ ο οποίος τιμωρήθηκε από την UEFA. Οπως επίσης και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που είναι τιμωρημένοι. Ο Καχβετσί και ο Φονγκάνγκ. Εκτός πλάνων είναι και οι χαφ Τεκντεμίρ και Ινλέρ.

Εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί θα συνεχίσει στα play off του Champions League εκεί όπου θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο-Κράσνονταρ με τους Πορτογάλους να έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα μιας και στο πρώτο ματς στη Ρωσία πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις (0-1) με γκολ του Ολιβέιρα.

Πηγή: gazzetta.gr