Εθνική μπάσκετ: «Συναγερμός» για Σλούκα! Αμφίβολος για το Παγκόσμιο της Κίνας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 11:24 Εθνική μπάσκετ: «Συναγερμός» για Σλούκα! Αμφίβολος για το Παγκόσμιο της Κίνας

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα αναχωρήσει η Εθνική μπάσκετ των ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Αμφίβολη η συμμετοχή του στο τουρνουά!

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα, μια ημέρα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με την Ιταλία, για το τουρνουά “Ακρόπολις”.

Η αρχική εκτίμηση δεν έκανε λόγο για κάποιο ανησυχητικό πρόβλημα, αλλά η μαγνητική που έβγαλε ο Σλούκας έδειξε αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου.

Η συμμετοχή του Έλληνα γκαρντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας πλέον είναι αμφίβολη! Σε πρώτη φάση, ο Σλούκας δεν θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για την Κίνα, την Τετάρτη (21.08.2019), και θα μείνει στην Αθήνα για θεραπείες.

Ο διεθνής γκαρντ «άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

“Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή.”

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση