Το «ζεϊμπέκικο» του Αντετοκούνμπο! video

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 13:13 Το «ζεϊμπέκικο» του Αντετοκούνμπο! video
Είναι το πρόσωπο που τραβάει -δικαιολογημένα- πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στο τουρνουά Ακρόπολις. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί εντός αλλά και εκτός παρκέ.
Το ξεκίνημα της Εθνικής μπάσκετ ανδρών στο τουρνουά Ακρόπολις ήταν εντυπωσιακό. Η “Γαλανόλευκη” δεν αντιμετώπισε σημαντικό πρόβλημα κόντρα στην Ιταλία (σ.σ. που αγωνίστηκε με απουσίες) και την… καθάρισε, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Η εικόνα της Εθνικής μπάσκετ βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ την ίδια στιγμή έχει… καλλιεργηθεί ένα οικογενειακό κλίμα, που ενισχύει την προσπάθεια των παικτών. Κάτι τέτοιο φάνηκε και λίγο πριν τον αγώνα της “Γαλανόλευκης” με τους “ατζούρι”.

Λίγο πριν βγουν στο παρκέ, οι διεθνείς φαίνονται στο video του NewsIt.gr να προσπαθούν να δημιουργήσουν από έναν… χαιρετισμό (διακρίνονται οι Πρίντεζης – Λαρεντζάκης), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει αρχικά καλαμπούρι με τον μεγάλο του αδερφό, Θανάση.

Στη συνέχεια, ο “Greek freak” πήγε πάνω στον Κώστα Παπανικολάου για να τον χαιρετήσει (αντί για high five), κάνοντας μια κίνηση που θύμισε λίγο… ζεϊμπέκικο. Φυσικά, λίγο πριν οι παίκτες πάρουν το δρόμο για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΙΚΑ, υπήρξε η συγκέντρωση των παικτών για το… κλασικό “Ελλάς”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση