Ολυμπιακός: Στρώνεται… χρυσάφι στα «πόδια» του!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 11:56 Ολυμπιακός: Στρώνεται… χρυσάφι στα «πόδια» του!

Βουτιά στο "χρυσάφι" της UEFA θα κάνει ο Ολυμπιακός, με τη διαφαινόμενη επιστροφή του στους ομίλους του Champions League.

Έτοιμος να πραγματοποιήσει τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς είναι ο Ολυμπιακός. Το 4-0 επί της Κράσνονταρ βάζει τους “ερυθρόλευκους” με το… ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League.

O Ολυμπιακός φαίνεται πως θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών και θα “τσεπώσει” 30 εκατομμύρια ευρώ από την UEFA!

Πιο συγκεκριμένα, αν λοιπόν ο Ολυμπιακός περάσει την Κράσνονταρ και επιστρέψει για 19η φορά στη “λαμπερή” διοργάνωση, τότε θα λάβει 15,25 εκατ. ευρώ για την παρουσία στους ομίλους.

Επίσης, θα πάρει 13.296 εκατ. ευρώ με βάση τις μετοχές του στο δεκαετές ranking (+ 1.108 εκατ. ευρώ αν περάσει ο ΑΠΟΕΛ), αλλά και ολόκληρο το market pool μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Στη… συνάρτηση δεν βάζουμε τα χρήματα από τα εισιτήρια, αλλά και αυτά από τις νίκες – ισοπαλίες. Η κάθε νίκη στο Champions League προσφέρει πλέον 2.700.000 ευρώ και η κάθε ισοπαλία 900.000 ευρώ!

Να θυμίσουμε ότι…

Η πρόκριση στους «16» δίνει 9,5 εκατ. ευρώ

Η πρόκριση στους «8» δίνει 10,5 εκατ. ευρώ

Η πρόκριση στους «4» δίνει 12 εκατ. ευρώ

Η πρόκριση στον τελικό δίνει 15 εκατ. ευρώ

Η κατάκτηση του Champions League δίνει 4 εκατ. ευρώ

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση