ΠΑΟΚ: Διάβημα στην UEFA για πλαστικές σφαίρες από την αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 09:40 ΠΑΟΚ: Διάβημα στην UEFA για πλαστικές σφαίρες από την αστυνομία

Οι καταγγελίες των οπαδών του ΠΑΟΚ, για προκλητική – επιθετική στάση της αστυνομίας μέσα στο γήπεδο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αναμένεται να φέρουν την αντίδραση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, η αστυνομία επιστράτευσε δακρυγόνα -ακόμη και πλαστικές σφαίρες- στα μικροεπεισόδια που έγιναν πριν τη σέντρα του αγώνα στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην κερκίδα των Θεσσαλονικέων.

Να αναφέρουμε ότι 4 φίλοι του “δικεφάλου του Βορρά” διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, χωρίς όμως η κατάσταση τους να εμπνέει ανησυχία, ενώ υπήρξαν και έξι προσαγωγές οπαδών, που διανυκτέρευσαν στην αστυνομική διεύθυνση της Μπρατισλάβας.. Την ίδια στιγμή, φίλοι του ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν εντοπίσει κάποιες πλαστικές σφαίρες και τις έχουν κρατήσει.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν την πλευρά της ΠΑΕ, η οποία με τη σειρά της έκαναν έντονα παράπονα στη διοίκηση της Σλόβαν και στους απεσταλμένους της UEFA. Οι άνθρωποι του “δικέφαλου του Βορρά” έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να προβούν και σε διάβημα προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για χρήση βίας από τις Αρχές.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση