Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη μάχη του πρωταθλήματος με Παναιτωλικό και Ξάνθη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 11:45 Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη μάχη του πρωταθλήματος με Παναιτωλικό και Ξάνθη

Ξεκίνησε η Super League με λίγα γκολ, μέτριο θέαμα και πολύ γκρίνια για το VAR, ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια για το φινάλε της πρεμιέρας.

Η αρχή γίνεται το απόγευμα από το Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Λάρισα (18:45), με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει ένα καλό ξεκίνημα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και στους Θεσσαλούς τον Μιχάλη Γρηγορίου, που ανέλαβε μόλις προ δύο εβδομάδων τους «βυσσινί» να τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί στη συνέχεια τον Βόλο (19:15), με τους «κυανέρυθρους» να ξεκινούν μια σεζόν προβλήματα και εμπόδια, καθώς έχουν αφαίρεση έξι βαθμών και περιορισμό στις μεταγραφές, απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας που θα κάνει την πρώτη παρουσία στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία μετά την περσινή άνοδο της.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δίχως... περιθώρια

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό (20:00) λίγες μέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League. Η Τούμπα θα είναι γεμάτη για τους νταμπλούχους, ενώ η ομάδα του Αγρινίου φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα. Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής (22:00), η ΑΕΚ κοντράρεται με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, στον απόηχο της βαριάς ήττας από την Τραμπζονσπόρ που περιορίζει τα όνειρά της για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Στην Ενωση υπάρχει «βαρύ» κλίμα και για τον Μιγκέλ Καρντόσο, ενώ η Ξάνθη έκανε μια μεγάλη ανανέωση το καλοκαίρι και θέλει να κάνει... ζημιά.

Χθες και στα τρία γήπεδα υπήρχαν λάθη και παράπονα για το VAR, με αποτέλεσμα ομάδες να διαμαρτύρονται για την λανθασμένη χρήση τους σε Λαμία, Χαριλάου και Καραϊσκάκη.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Χθες

    Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1 (20′ Ρόμανιτς – 35′ πεν. Μακέντα)
    Αρης – ΟΦΗ 1-1 (69′ Σάσα – 18′ Μεγιάδο)
    Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (6′ Ελ Αραμπί)

Αύριο

18:45 Ατρόμητος – Λάρισα (ΕΡΤ Sports)
19:15 Πανιώνιος – Βόλος (Novasports 2)
20:00 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (PΑΟΚ TV)
22:00 ΑΕΚ – Ξάνθη (Novasports 1)

Βαθμολογία

    Ολυμπιακός 3
    Παναθηναϊκός 1
    Αρης 1
    ΟΦΗ 1
    Λαμία 1
    ΑΕΚ 0
    Αστέρας Τρίπολης 0
    Λάρισα 0
    Βόλος 0
    Ξάνθη 0
    Ατρόμητος 0
    ΠΑΟΚ 0
    Παναιτωλικός 0
    Πανιώνιος -6

* Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 31 Αυγούστου

    19:00 Παναιτωλικός – Ξάνθη
    19:15 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
    21:30 Βόλος – Αρης

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

    19:00 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
    19:15 Λάρισα – Ολυμπιακός
    21:00 Λαμία – Ατρόμητος
    21:30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση