Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός: Προανήγγειλε κι άλλη μεταγραφή ο Μαρινάκης! Το σχόλιο του για το Champions League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 21:58 Ολυμπιακός: Προανήγγειλε κι άλλη μεταγραφή ο Μαρινάκης! Το σχόλιο του για το Champions League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε μία ακόμα μεταγραφή εκτός από αυτή του Γιασίν Μπενζιά και σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικαλέστηκε τον Νίκο Καζαντζάκη για να σχολιάσει την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League, τονίζοντας ότι του αρέσουν τα δύσκολα.

«Σίγουρα είναι μία μεγάλη δικαίωση για όλους. Για τη διοίκηση, τους παίκτες, τους προπονητές. Χάρη στην πολύ σκληρή δουλειά πετύχαμε προκριθούμε στη φάση των ομίλων, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες και είμαστε πολύ περήφανοι για χαρούμενοι για αυτό.

Αυτό που έχουμε πετύχει τα τελευταία 9 χρόνια είναι ο Ολυμπιακός να καταξιωθεί στα μεγαλύτερα σαλόνια και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι. Χρειάστηκε όμως σκληρή δουλειά. Για την κλήρωση έχω να πω, αυτό που ο Νίκος Καζαντζάκης μας εξηγεί με αριστουργηματικό τρόπο, γιατί πρέπει να μας αρέσει ο ανήφορος. Εγώ λατρεύω τον ανήφορο, είναι κάτι που μας δίνει ώθηση και περνάει σε παίκτες και οπαδούς. Γενικά μας αρέσουν τα δύσκολα. Η Μπάγερν και η Τότεναμ είναι μεγάλες ομάδες, ενώ θα βρούμε απέναντι μας και τα αδέρφια μας στην Σερβία. Εμείς πιστεύουμε στις δυνάμεις, είμαστε δυνατοί και ιδιαίτερα αισιόδοξοι», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε, μάλιστα, ακόμα μία μεταγραφή.

«Σήμερα ήδη ξεκινήσαμε και αύριο θα δείτε τον επόμενο παίκτη που έρχεται. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, δεν ξεχνάμε τι έγινε στα προηγούμενα ματς, για εμάς είναι οι καλύτεροι στην χώρα. Είναι παιδιά που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη. Έχουν βγει τα ονόματα των παικτών, μας προλαβαίνεται και τα βάζετε. Ένας παίκτης είναι στην Ελλάδα και ένας έρχεται αύριο.

Αγαπάμε τους παίκτες μας και πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ ψηλά. Τέλος θέλω να πως ότι σήμερα παίζουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Θέλω και οι δύο να περάσουν. Θα είναι καλό να περάσουν τόσο για την χώρα, όσο και για τον Ολυμπιακό, δεν έχει καμία σημασία η αντιπαλότητα μας μες το γήπεδο. Έλληνες είμαστε και θέλουμε η Ελλάδα να πηγαίνει μπροστά. Ειλικρινά τους εύχομαι καλή επιτυχία, να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

πηγή: newsit.gr