ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα! Τέλος οι μεταγραφές – Ώρα για πωλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 13:44 ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα! Τέλος οι μεταγραφές – Ώρα για πωλήσεις

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε πρόωρα από την Ευρώπη, με την κακή πορεία του Δικεφάλου να έχει συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Αυτή είναι η επόμενη μέρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας κι έμεινε εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο. Η ευρωπαϊκή αποτυχία του Δικεφάλου θα έχει συνέπειες, με την επόμενη μέρα της ομάδας να περιλαμβάνει πωλήσεις παικτών.

Ο Ιβάν Σαββίδης επέρριψε την ευθύνη του αποκλεισμού αποκλειστικά στους παίκτες, στηρίζοντας τον προπονητή Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος συνεχίζει κανονικά το έργο του στον πάγκο της ομάδας.

Το συμπέρασμα από τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές λόγω και του FFP. Δεν γίνεται λόγος πλέον για αγορές, παρά μόνο για πωλήσεις.

Στο τραπέζι «έπεσαν» ήδη πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια διάθεση αποδόμησης της ομάδας, η οποία θα συνεχίσει ενωμένη, προκειμένου να πετύχει τον άλλο στόχο της , ο οποίος δεν είναι άλλος από τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση