Παραιτήθηκε από τον Άρη ο Σάββας Παντελίδης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 00:28 Παραιτήθηκε από τον Άρη ο Σάββας Παντελίδης

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε στο δεύτερο ματς της σεζόν, χάνοντας με 1-0 στην έδρα του νεοφώτιστου Βόλου και μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάββας Παντελίδης, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της "κίτρινης" ΠΑΕ.

Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, ο Άρης έχει ξεκινήσει με το… αριστερό και στο πρωτάθλημα, με τον Σάββα Παντελίδη να αναλαμβάνει την ευθύνη για τα αποτελέσματα της ομάδας.

Βόλος – Άρης: Σούπερ νεοφώτιστοι! «Σκότωσαν» και τους «κίτρινους»

Ο προπονητής των «κιτρίνων» έθεσε μάλιστα την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης μετά την ήττα στο Βόλο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Παντελίδη

«Να ξεκινήσω από αυτό που πρέπει. Ο Βόλος μας κέρδισε δίκαια, είχε υψηλότερο κίνητρο από εμάς. Μπράβο για την διάθεση που είχαν και έπαιξαν σε ολόκληρο το παιχνίδι. Εμείς νομίζαμε πως με την φανέλα και μόνο θα κερδίσουμε. Κάναμε λάθος. Επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, την αναλαμβάνω και σας λέω πως θα τώρα κι όλας θα θέσω την παραίτησή μου στην διάθεση της ομάδας. Θεωρώ εμένα αποκλειστικά υπεύθυνο που δεν μπόρεσα να περάσω όλα όσα ήθελα στην ομάδα».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση