Η κακή εμφάνιση της Εθνικής μετά το 1-1 με το Λιχτενστάιν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 10:07 Η κακή εμφάνιση της Εθνικής μετά το 1-1 με το Λιχτενστάιν

Ξανά κακή αγωνιστικά ήταν η Ελλάδα στο ματς με το Λιχτενστάιν με αποτέλεσμα να έρθει ισοπαλία 1-1. Η κακή εμφάνιση έφερε τον εκνευρισμό του Φαν'τ Σιπ.

Η εθνική μας αγνοεί τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική και το πρώτο ματς με το Λιχτενστάιν και έχει πέντε σερί ματς χωρίς τρίποντο.

Ο τεχνικός της Εθνικής, Τζον Φαν'τ Σιπ φαίνεται να έχει σκεφτεί ένα πλάνο, το οποίο δεν είναι άλλο από τη ριζική αλλαγή προσώπων στην ομάδα. Γι' αυτό και θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, ώστε να διαπιστώσει αν θα τον στηρίξουν στις αλλαγές που θέλει να δρομολογήσει. 
Από τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, μπορεί να αντιληφθεί κανείς πολύ εύκολα τον εκνευρισμό του. 

«Είναι ένα πολύ απογοητευτικό αποτέλεσμα για εμάς. Απέναντι σε ομάδα που ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε αργές μπαλιές. Στο 2ο ημίχρονο όμως είχαμε φάσεις με δύο δοκάρια. Είμαστε δυστυχώς σε μία κατάσταση όπου φαίνεται ότι οι παίκτες δεν αντέχουν την πίεση. Πρέπει λοιπόν να το δούμε αυτό για να πάμε σε ένα restart. Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά στην Εθνική. Πρέπει να αποκτήσουμε πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Να επανέλθει η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά. Είδαμε πως ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα. Πρέπει να δούμε και άλλους παίκτες που μπορούμε να πάρουμε στην Εθνική. Παπασταθόπουλος και Μανωλάς δεν είχαν τόσο καλή τοποθέτηση στην φάση. Όμως δεν έπρεπε καν να γίνει η πρώτη μπαλιά. Είχαμε πει στην ομάδα ότι ο Σαλάνοβιτς περιμένει τέτοιες στιγμές. Ήταν πράγματα που δεν κάναμε καλά. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτήν την θέση».

Φωτό: Ευρωκίνηση

Προσαρμοσμένη αναζήτηση