Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Superleague: Ξάνθη για… πρωτάθλημα! Νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης – videos

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 22:26 Superleague: Ξάνθη για… πρωτάθλημα! Νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης – videos

Το "τρένο" της Ξάνθης έκανε και τρίτη νίκη στη Superleague και διατήρησε το απόλυτο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης δυσκολεύτηκαν να παίξουν… ποδόσφαιρο, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν μία ακόμη νίκη, για το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους στη Superleague.

Οι Ακρίτες βρήκαν γκολ στην πρώτη τους φάση στο ματς με τον Τζουρίτσκοβιτς και «σφράγισαν» τη νίκη με τον Στούργκεον στο δεύτερο ημίχρονο, αφού η μείωση του σκορ από τον Φερνάντεθ δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να «πιέσουν» για την ισοφάριση, αλλά «απείλησαν» ελάχιστα με τον σκόρερ και τον Μπαράλες.

Το 2-1 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, χαρίζοντας στην Ξάνθη την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, που την κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

πηγή: newsit.gr