Αρνήθηκε στον Ολυμπιακό τη μετονομασία η ΕΟΚ! «Κάνουν ό,τι θέλουν, δεν τους ελέγχει κανείς»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 19:03 Αρνήθηκε στον Ολυμπιακό τη μετονομασία η ΕΟΚ! «Κάνουν ό,τι θέλουν, δεν τους ελέγχει κανείς»

Η ΕΟΚ αρνήθηκε στον Ολυμπιακό την αλλαγή της ονομασίας του για την Α2 και το Κύπελλο Ελλάδας, με τους Πειραιώτες να τονίζουν ότι δεν τηρούνται οι νόμοι.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πριν από λίγες μέρες ότι η ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 θα ονομάζεται «Ολυμπιακός Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα».

Οι Πειραιώτες είχαν ενημερώσει σχετικά και την ΕΟΚ, μόνο που η ομοσπονδία δεν έκανε δεκτή τη μετονομασία των Πειραιωτών, συνεχίζοντας να γράφει την ομάδα ως «Ολυμπιακός» σε όλες τις διοργανώσεις της, καθώς επίσης και στα δελτία Τύπου και στις αναγγελίες της.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασαν, καθώς όπως υποστηρίζουν ακολούθησαν όλες τις νόμιμες ενέργειες.

«Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους», ήταν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία φαίνεται διατεθειμένη να κυνηγήσει την υπόθεση.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση