Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξάνθη – Βόλος: Νίκησε η… εμπειρία στα «Πηγάδια»!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 20:12 Ξάνθη – Βόλος: Νίκησε η… εμπειρία στα «Πηγάδια»!

Μετά από ένα εξαιρετικό ματς στα "Πηγάδια", η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 επί του Βόλου, βγάζοντας την... εμπειρία της στο "χορτάρι" με τη μετουσίωση των δικών της ευκαιριών σε γκολ.

Οι δύο θετικές εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, έδειξαν την ποιότητά τους και στα «Πηγάδια» για την 5η αγωνιστική της Superleague, προσφέροντας ένα «ανοιχτό» ματς με «πλούσιο» θέαμα.

Η Ξάνθη όμως ήταν αυτή που πανηγύρισε μία ακόμη νίκη και μάλιστα με το άνετο 3-1 επί του Βόλου, καθώς σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, κατάφερε να βρει τρία τέρματα στις δικές της φάσεις στο ματς.

Στο 40′ ο Τεσέιρα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ντε Αμορίμ να «τελειώνει» το ματς με το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 56′. Στο τέλος όμως, ο Φόσε πέτυχε και τρίτο τέρμα για την ομάδα του, με τους Βολιώτες να μειώνουν απλώς σε 3-1 με τον Ατιγιάτ.

Οι συνθέσεις στο Ξάνθη – Βόλος

Ξάνθη: Άμπαντ, Ντίρεσταμ, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Μουλέν, Στάρτζεον, Τεσέιρα (65’ Τέρκι), Ντε Αμορίμ (82’ λ.τ. Μπαριέντος), Ρενέλα (76′ Φοσέ)

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Μπασόνγκ, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (67’ Μαξ), Μπαλογιάννης (61’ Μάντζης), Τόρες, Μουνίθ, Μυστακίδης (57’ Ατιγιάτ), Γέντρισεκ