Champions League: Ματς-ορόσημο για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 11:44 Champions League: Ματς-ορόσημο για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα -γιατί όχι και τη νίκη- ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο Βελιγράδι στον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά τη συνέχεια των «ερυθρολεύκων» στη διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες, μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ στην πρεμιέρα, φιλοδοξούν να πάρουν κάτι καλό από την αποψινή αναμέτρηση (22:00, Cosmote Sport 2 HD), ώστε να γίνουν εκείνοι τα «αφεντικά» όσον αφορά τουλάχιστον την 3η θέση του ομίλου, που οδηγεί στους «32» του Europa League. Το ματς αναμένεται συναρπαστικό και ο κόσμος ετοιμάζεται να κλέψει την παράσταση. Ηδη από τη Δευτέρα οι Σέρβοι φίλαθλοι υποδέχτηκαν θερμά τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μια και οι δύο ομάδες διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων.

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να φτάσει τους 4 βαθμούς στον 2ο όμιλο, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς σε ακόμα έναν αγώνα αναμένεται να εμπιστευτεί τους γνωστούς 11. Η ενδεκάδα με την οποία αναμένεται να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός: Ζοζέ Σα, Ομάρ Ελαμντελαουί, Γιασίν Μερία, Σεμέδο, Κώστας Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Ματιέ Βαλμπουενά, Ντάνιελ Ποντένσε και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Από την άλλη πλευρά, οι Σέρβοι γνωρίζουν ότι αν θέλουν να έχουν μέλλον στην ευρωπαϊκή τους πορεία θα πρέπει να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, κάτι που ενδεχομένως να τους προσθέσει άγχος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπενουά Μπαστιάν. Ο Γάλλος διαιτητής είχε σφυρίξει στη νίκη 3-1 του Ολυμπιακού επί της Μίλαν πέρυσι, αλλά και στην ήττα με 1-0 από τη Χάποελ Μπερ Σεβά τον Αύγουστο του 2016. Βοηθοί του Μπαστιάν θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αμαουρί Ντελερού. Στο VAR θα είναι οι Μπενουά Μιγιό και Ρούντι Μπουκέ.
Ματσάρα Τότεναμ-Μπάγερν για τον όμιλο του Ολυμπιακού

Στο άλλο παιχνίδι για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Τότεναμ υποδέχεται την Μπάγερν (22:00, Cosmote Sport 3HD). Στόχος των Λονδρέζων είναι η νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, αλλά οι Βαυαροί έχουν αποδείξει πως είναι σκληροτράχηλοι.

Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου

    Μπάγερν 3
    Ολυμπιακός 1
    Τότεναμ 1
    Ερυθρός Αστέρας 0

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση