Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» από τη ζωή ο διάσημος «αποδυτηριάκιας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 22:17 «Έφυγε» από τη ζωή ο διάσημος «αποδυτηριάκιας»

Θρήνος στη δημοσιογραφία, αλλά και ολόκληρο τον αθλητικό χώρο, για το χαμό του θρυλικού "αποδυτηριάκια" της εφημερίδας "Φίλαθλος", του διάσημου δημοσιογράφου Κώστα Καίσαρη.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η δημοσιογραφική κοινότητα για τον χαμό ενός ιστορικού αθλητικού συντάκτη. Ο Κώστας Καίσαρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Μετά από 10 ημέρες στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, ο διάσημος δημοσιογράφος που έγραψε ιστορία, υπογράφοντας τη στήλη «Αποδυτηριάκιας» στην εφημερίδα «Φίλαθλος» (μαζί με τον Νίκο Καραγιαννίδη), έφυγε τελικά από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Άρχισε την τεράστια καριέρα του στη δημοσιογραφία από τον «Ριζοσπάστη», ενώ είχε περάσει και από τον «Ελεύθερο Τύπο», τη «Goal News», το «Νοκ άουτ» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ενώ αρθρογραφούσε στο πρόσφατο παρελθόν στο Soprt24.gr και το Contra.gr. Τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν στην εφημερίδα «Τα Νέα», αλλά και την ιστοσελίδα «to10.gr», ενώ γιος του είναι ο επίσης αθλητικός συντάκτης, Θέμης Καίσαρης, από το Sport24 Radio.

πηγή: newsit.gr