Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα ATP Finals ο Τσιτσιπάς! Το έμαθε on air και «τρελάθηκε» ο Στέφανος – video

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 12:47 Στα ATP Finals ο Τσιτσιπάς! Το έμαθε on air και «τρελάθηκε» ο Στέφανος – video

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε μία από τις σπουδαιότερες νίκες της καριέρας του κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Σανγκάη, αλλά εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στα ATP Finals. Η τρομερή αντίδρασή του όταν έμαθε τα νέα.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συμμετάσχει στα ATP Finals, τους αγώνες στο τέλος της χρονιάς, όπου συμμετέχουν οι κορυφαίοι 8 αθλητές του κόσμου.

Με τη νίκη του επί του Τζόκοβιτς ο Έλληνας τενίστας είναι δεδομένο ότι δεν θα χάσει τη θέση του στο No7 της παγκόσμιας κατάταξης και έτσι θα βρεθεί στο σπουδαίο τουρνουά του τουρ.

Ο ίδιος έμαθε μάλιστα το γεγονός κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μετά το τέλος του αγώνα με τον Σέρβο θρύλο του αθλήματος και η χαρά του ήταν αδύνατο να κρυφτεί.

Η αντίδραση του Τσιτσιπά για τα ATP Finals

«Αποκλείεται! Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Είναι σίγουρο; Ναι, δεν ήξερα τίποτα, είδες άλλωστε και την αντίδρασή μου», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος όταν ενημερώθηκε για το τεράστιο επίτευγμά του.