Δεν τα κατάφερε - Νεκρός ο μποξέρ Ντέι που είχε πέσει σε κώμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 09:43 Δεν τα κατάφερε - Νεκρός ο μποξέρ Ντέι που είχε πέσει σε κώμα

Δεν βγήκε από το κώμα και άφησε τελικά την τελευταία του πνοή ο 27χρονος Βρετανός μποξέρ ο οποίος είχε πέσει σε κώμα το περασμένο Σάββατο στο Σικάγο των ΗΠΑ. 

Ο 27χρονος πυγμάχος αντιμετώπιζε τον Αμερικανό Τσαρλς Κόνγουελ, όταν στον 10ο γύρο του αγώνα μετά τις γροθιές του αντιπάλου του, έπεσε νοκ άουτ και σε κώμα. 

Άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη «έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους στενούς του φίλους και μέλη της ομάδας του» όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φαίνεται η σφοδρότητα των χτυπημάτων του 21χρονου Κόνγουελ, τόσο στον 4ο όσο και στον 8ο γύρο. Ο Ντέι άντεξε ως τον 10ο γύρο όταν και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του στο ρινγκ.

«Ήταν γιος, αδερφός και φίλος για πολλούς. Η ευγένεια του Πατ, η γενναιοδωρία του έκανε εντύπωση σε όλους. Ο Πάτρικ Ντέι δεν χρειαζόταν να παίζει μποξ. Προερχόταν από μια καλή οικογένεια, ήταν έξυπνος, μορφωμένος, με καλές αξίες και είχε άλλους τρόπους να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Επέλεξε να παίζει μποξ γνωρίζοντας τα ρίσκα που παίρνει κάθε μποξέρ όταν μπαίνει στο ρινγκ. Το μποξ ήταν αυτό που αγαπούσε να κάνει ο Πάτρικ. Με αυτό αποτελούσε έμπνευση για τους ανθρώπους και αυτό ήταν που τον έκανε να νιώθει ζωντανός» πρόσθεσε ο ατζέντης του.

Αυτός ήταν ο τέταρτος θάνατος μποξέρ το 2019. Τον Ιούλιο είχε χάσει τη ζωή του ο Αργεντίνος Αλφρέντο Σαντιλάν, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο του Ρώσου Μαξίμ Ναντάσεφ από τραύματα που υπέστη σε αγώνα στο Μέριλαντ.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση