Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιτσιπάς: "Αυτή η ήττα μου άλλαξε τη ζωή!"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 16:36 Τσιτσιπάς: "Αυτή η ήττα μου άλλαξε τη ζωή!"

Ο πρόωρος αποκλεισμός του από το US Open λειτούργησε ως "καμπανάκι" για τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπως εξομολογήθηκε και ο ίδιος ο Έλληνας τενίστας για την ήττα από τον Ρούμπλεφ στις ΗΠΑ.

Καθοριστική στιγμή για την καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, αποτέλεσε η ήττα από τον Αντέι Ρούμπλεφ στον Α’ γύρο του αμερικανικού Όπεν, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

«Πιθανώς είναι το καλύτερο που με έχει συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Μετά από αυτή την ήττα, παρέμεινε στη Νέα Υόρκη για 5-6 ημέρες ακόμη κι έτσι είχα τον χρόνο να σκεφτώ ορισμένα πράγματα, να διασκεδάσω λίγο και να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που χρειάζομαι.

Πήρα την απόφαση να ζήσω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω και όχι όπως οι άλλοι ζητάνε από μένα. Υπήρχαν περίοδοι που αμφέβαλα για τον εαυτό μου, πως ένιωθα ότι δεν είχα ενδιαφέρον ως άνθρωπος, τώρα όμως έχω καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να είμαι ο εαυτός μου. Πλέον προπονούμαι πιο αποτελεσματικά και γνωρίζω πού ακριβώς πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου…”

Πηγή: newsit.gr