Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκαρισμένοι στη Μπάγερν: "Ήταν πόλεμος αυτό που ζήσαμε στου Ρέντη"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 11:22 Σοκαρισμένοι στη Μπάγερν: "Ήταν πόλεμος αυτό που ζήσαμε στου Ρέντη"

Σε κατάσταση σοκ από όσα έζησε μαζί με την ομάδα του το απόγευμα της Τρίτης (22/10), ο επικεφαλής των γερμανικών ακαδημιών της Μπάγερν, Χόλγκερ Σέιτζ, μίλησε σε γερμανική εφημερίδα για τα θλιβερά επεισόδια στου Ρέντη.

Λίγο μετά τη σφοδρή επίθεση από χούλιγκαν που δέχτηκαν χθες οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας Κ19 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, ο επικεφαλής των ακαδημιών της ομάδας, Χόλγκερ Σέιτζ μίλησε για την εμπειρία του τονίζοντας ότι δεν είχε ξαναζήσει τίποτα χειρότερο από το χθεσινό…

Οι δηλώσεις του επικεφαλή των ακαδημιών της Μπάγερν

«Πριν από τέσσερα χρόνια, είχα ζήσει κάτι ανάλογο σε ένα παιχνίδι της Κ19 στη Νυρεμβέργη. Βρισκόμασταν στο προπονητικό κέντρο και είχε γίνει εισβολή οπαδών. Ωστόσο, αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες 22/10) ήταν ακόμα πιο σκληρό και βίαιο. Βλέπαμε σοκαρισμένοι τους οπαδούς μας μέσα στα αίματα. Τους είχαν χτυπήσει. Ήταν πόλεμος» είπε ο Σέιτζ και προσέθεσε:

«Χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα για να συνειδητοποιήσουμε. Κοιτάξαμε τριγύρω μας για να βεβαιωθούμε ότι όλα τα παιδιά ήταν καλά και ασφαλή. Και να τα πάρουμε μακριά γρήγορα».

Ο Σέιτζ εξήγησε και για ποιο λόγο η Κ19 της Μπάγερν δεν πήγε λίγο αργότερα στο «Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της πρώτης ομάδας.

«Ήταν πολύ πιο σημαντικό για εμάς να ηρεμήσουμε και να συζητήσουμε όλοι μαζί για όσα συνέβησαν» είπε κλείνοντας.

πηγή: newsit.gr