Άρης: "Πόλεμος" με την ΕΠΟ! "Να βάλουμε πλάτη για τους απλήρωτους διαιτητές;"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 15:44 Άρης: "Πόλεμος" με την ΕΠΟ! "Να βάλουμε πλάτη για τους απλήρωτους διαιτητές;"

Πειθαρχική δίωξη στον Άρη για μη πληρωμή των διαιτητών στους εντός έδρας αγώνες του, άσκησε η ΕΠΟ με τους «κιτρινόμαυρους» να απαντάνε άμεσα χρησιμοποιώντας "σκληρή" γλώσσα ενάντια στην ομοσπονδία.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Άρη, για την μην καταβολή χρημάτων στους διαιτητές όσον αφορά το ματς με τον Ολυμπιακός αλλά και αυτό με τον Παναιτωλικό, που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη αγωνιστική της Superleague 1.

Οι «κιτρινόμαυροι», που κατηγορούνται λοιπόν πως δεν πλήρωσαν αυτά που έπρεπε τον Οκτώβριο και κινδυνεύουν με πρόστιμο, απάντησαν στην ΕΠΟ με μία ιδιαίτερα “επιθετική” ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Άρη

“Δεν υφίσταται κανένα θέμα όσον αφορά τη δίωξη. Η ΠΑΕ Αρης πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος.

Αν το πρόβλημα είναι ο Αρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι, τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη. Απορούμε πραγματικά πως ο κ. Θεοφίλου παραμένει στη θέση του όμως. Κάνει επιλεκτικά τη δουλειά του, αγνοώντας σκάνδαλα όπως αυτό με την Travel Plan όπου καταχράστηκαν 3.5 εκατ. ευρώ. Τσιμουδιά γι αυτά”.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση