Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP: Πέντε μετάλλια για την Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 16:57 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP: Πέντε μετάλλια για την Ελλάδα!

Με πέντε μετάλλια και πολύ καλά πλασαρίσματα επέστρεψε από την Κίνα η πρώτη επίσημη ελληνική αποστολή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη ελληνική αποστολή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP. Η Πέννυ Τσαούτου κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια και ένα χάλκινο στην ηλικιακή κατηγορία 40+ και η Εύη Τσίρου ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στα 50+. Πολύ καλή ήταν και η προσπάθεια όλων των αθλητών μας στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης, το Technical Race.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ, Αντώνης Νικολόπουλος, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο την ελληνική αποστολή και δήλωσε περήφανος για όλα τα παιδιά, αφού προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, όπως είπε.

Αρχηγός της αποστολής στην Κίνα ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χρήστος Καλλιώρας που δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Όλα τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Τα κορίτσια μας που έφεραν μετάλλια αλλά και η νέα γενιά του αθλήματος. Ο Τάσος Τσουρής, π.χ., ήρθε 4ος στην τεχνική διαδρομή των εφήβων και δε μπήκε για λίγο στα μετάλλια. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε διεθνείς επαφές ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας. Η διοργάνωση ήταν εκπληκτική με εκατοντάδες θεατές».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση