Σεμέδο: “Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 11:11 Σεμέδο: “Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας”

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο και την αυριανή του αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, με τον Ρούμπεν Σεμέδο να τονίζει ότι η αλλαγή προπονητή στους Βαυαρούς δεν μπορέι να επηρεάσει τις ισορροπίες του αγώνα.

Τις πιθανότητες του για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ρούμπεν Σεμέδο, λίγο πριν την αποχώρηση της “ερυθρόλευκης” αποστολής για το Μόναχο, το πρωί της Τρίτης (05.11.2019).

Παράλληλα, ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού εκτίμησε ότι η αλλαγή που υπήρξε στον πάγκο της Μπάγερν δεν πρόκειται να αλλάξει το πλάνο της όσον αφορά το παιχνίδι των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Σεμέδο ρωτήθηκε αρχικά για το αν είναι χειρότερο για τους “ερυθρόλευκους” το γεγονός ότι οι Βαυαροί προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή και προέρχονται από μία βαριά από την Άιντραχτ για την Bundesliga: “Όχι, είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστεί”.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν οι Πειραιώτες στο αυριανό ματς: “Εμείς θα παίζουμε πάντα αυτό που μπορούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν είμαστε, δεν είναι θέμα ότι θα παίξουμε εκτός με την Μπάγερν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση