Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επιστροφή σε γκολ, νίκες και κορυφή με δίλεπτο… “ξέσπασμα”!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 19:33 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επιστροφή σε γκολ, νίκες και κορυφή με δίλεπτο… “ξέσπασμα”!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο νίκησε με 2-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα μετά το 60 λεπτό, αφού μέχρι τότε η άμυνα των Περιστεριωτών έμοιαζε απροσπέλαστη. Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στην κορυφή της Superleague με αυτή τη νίκη ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 9 βαθμούς μετά τη δεύτερη σερί ήττα του.

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στα οποία έμεινε και χωρίς γκολ, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” αν και τα… χρειάστηκε αφού για ένα ημίχρονο η άμυνα των Περιστεριιωτών με προεξέχοντα τον Μπάλας Μέγερι είχε υψώσει τοίχος στους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι ευτύχησαν να πετύχουν δύο γκολ σε δύο λεπτά (60′, 62′) με τον Ποντένσε να λύνει το γόρδιο δεσμό της άμυνας των φιλοξενούμενων και τον Σουντανί να “σφραγίζει” τη νίκη παρ’ ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 67ο λεπτό -λόγω αποβολής του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο Ολυμπιακός πίεσε από την αρχή του ματς τον Ατρόμητο για το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων δήλωνε “παρών” όπου χρειάστηκε αναγκάζοντας τον Ολυμπιακός να το γυρίσει στις… σέντρες και τα γεμίσματα αφού κάθε διάδρομος ήταν κλειστός ενώ στη μεγαλύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Τσιμίκας σούταρε με δύναμη στο τετ-α-τετ με τον Μέγερι αλλά ο Ούγρος τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια ενώ λίγο αργότερα ο Σα απεσόβησε το 0-1 σε κεφαλιά του Γαρουφαλιά από πολύ καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό έμοιαζε το ίδιο με τον Ολυμπιακό να ελέγχει το ματς μεν αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά παρά τη συντριπτική κατοχή μπάλας (72-28 ήταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου) ενώ και ο Ατρόμητος άρχιζε να ξεθαρρεύει καθώς με την άμυνα των γηπεδούχων να παίζει πολύ ψηλά δημιουργούνταν χώροι. Όλα αυτά μέχρι ο Ποντένσε να πραγματοποιήσει εξαιρετική ατομική προσπάθεια και να την τελειώσει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ από τα όρια της περιοχής ανοίγοντας το σκορ.

πηγή: newsit.gr