Ο Σλούκας δεν κράτησε πανό για τον Ατατούρκ-Η απάντησή του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 21:28 Ο Σλούκας δεν κράτησε πανό για τον Ατατούρκ-Η απάντησή του

Η ενέργεια αυτή του Έλληνα διεθνή γκαρντ έγινε πρώτο θέμα στην Τουρκία

Ανήμερα της 81ης επετείου από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ εισήλθαν στο παρκέ πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Μπεσίκτας κρατώντας ένα πανό με αναφορά στον Ατατούρκ. «Θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό» έγραφε το πανό. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ της Φενερμπαχτσέ ήταν ο μόνος παίκτης που δεν κρατούσε το πανό, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει αναρτήσει η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο Twitter. 

Η ενέργεια αυτή του Έλληνα διεθνή γκαρντ έγινε πρώτο θέμα στην Τουρκία. Οπαδοί της Φενερμπαχτσέ αντέδρασαν αρνητικά με σχόλιά τους στη συγκεκριμένη ανάρτηση της Φενερμπαχτσέ. Λίγο αργότερα δε, ο 33χρονος Τούρκος διεθνής Σεμίχ Ερντέν, πρώην παίκτης των Σέλτικς και Καβαλίερς στο ΝΒΑ και νυν της Καρσίγιακα, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο».

Ο Κώστας Σλούκας φρόντισε να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του αγώνα της Φενερμπαχτσέ με την Μπεσίκτας: «Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν σεβάστηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Για την ακρίβεια τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν το κατάλαβα εγκαίρως. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πως έχω παλέψει για την ομάδα».

ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση