Χάος στη Νάπολι - Επιθέσεις σε ποδοσφαιριστές - Πήρε σωματοφύλακα ο Κουλιμπαλί!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 15:48 Χάος στη Νάπολι - Επιθέσεις σε ποδοσφαιριστές - Πήρε σωματοφύλακα ο Κουλιμπαλί!

Η κόντρα διοίκησης παικτών στη Νάπολι "φουντώνει" περισσότερο όσο περνούν οι μέρες με ποδοσφαιριστές να έχουν δεχτεί επιθέσεις από οπαδούς και τον Κουλιμπαλί να παίρνει σωματοφύλακα για να προστατέψει την οικογένειά του. Όλα αυτά την ώρα που ο πρόεδρος της ομάδας είναι αμετακίνητος και σκέφτεται να επιβάλλει βαριές τιμωρίες στους παίκτες.

Η κατάσταση στη Νάπολι έχει πλέον… ξεφύγει για τα καλά και μυρίζει μπαρούτι. Η κόντρα παικτών – διοίκησης έχει πάρει φοβερές διαστάσεις με τους οπαδούς να έχουν μπει στο “χορό” και να προβαίνουν ακόμα και σε επιθέσεις προς τους παίκτες σε κάθε ευκαιρία όπως έγινε με την περίπτωση του Άλαν και του Ζιελίνσκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της  Corriere dello Sport υπάρχει φόβος στις τάξεις των παικτών με τον Κουλιμπαλί μάλιστα να έχει προσλάβει μέχρι και σωματοφύλακα για να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του όλο το 24ωρο. Πολλοί παίκτες πλέον σκέφτονται την άμεση αποχώρησή τους τον Ιανουάριο από τους “παρτενοπέι”, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Μανωλάς, μετά από τις σοβαρές εξελίξεις που έχουν δημιουργήσει στην ιταλική ομάδα τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σκέφτεται να επιβάλλει βαριά πρόστιμα που μπορεί να φτάσουν και στο 25% των μισθών των ποδοσφαιριστών.

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντε Λαουρέντις, επιχείρησε να βάλει σε… καραντίνα τους παίκτες, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Σάλτσμπουργκ στο Champions League, που ήταν το πιο πρόσφατο από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, με τον προπονητή της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, όμως να αντιτίθεται ανοιχτά σε αυτή την προοπτική.

Μετά από αυτό υπήρξαν αρκετοί παίκτες οι οποίοι επιτέθηκαν στον γιο του προέδρου, όταν εκείνος μπήκε στα αποδυτήρια για να τους ζητήσει εξηγήσεις ενώ απείλησαν πως θα καταγγείλουν τα συμβόλαιά τους.  Λύση πάντως δεν φαίνεται να βρίσκεται μέχρι στιγμής και η κατάσταση όσο πάει και γίνεται χειρότερη για όλους στην ιταλική ομάδα…

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση