Σλούκας: Στήριξη από ΠΣΑΚ! “Δεν μπορεί να αμαυρώνουν το όνομα του”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 20:10 Σλούκας: Στήριξη από ΠΣΑΚ! “Δεν μπορεί να αμαυρώνουν το όνομα του”

“Κώστα σε στηρίζουμε” αναφέρει ο ΠΣΑΚ στον τίτλο της ανακοίνωσης που εξέδωσε, θέλοντας έτσι να υπερασπιστεί τον Κώστα Σλούκα, μετά τα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα στην Τουρκία.

Ο Κώστας Σλούκας δεν κράτησε το πανό στη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ –ανήμερα της 81ης επετείου από τον θάνατό του– με το οποίο έκαναν την είσοδό τους στο παρκέ οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στον τελευταίο τους αγώνα στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Η ενέργεια αυτή του Έλληνα διεθνή γκαρντ έγινε πρώτο θέμα στην Τουρκία. Πλήθος οπαδών “επιτέθηκε” στον Έλληνα γκαρντ με μηνύματα στα social media ενώ ο 33χρονος Τούρκος διεθνής Σεμίχ Ερντέν, του… επιτέθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο Κώστας Σλούκας φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μετά το τέλος του αγώνα της Φενερμπαχτσέ με την Μπεσίκτας, ενώ η ομάδα του τον κάλεσε σε απολογία, σε μια προσπάθεια να βάλει ένα… τέλος σε αυτή την υπόθεση.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) δεν έμεινε αμέτοχος σε αυτή την ιστορία και -με ανακοίνωση του- θέλησε να σταθεί στο πλάι του Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ

“Κώστα σε στηρίζουμε…

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει την απορία του για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα με τον Κώστα Σλούκα στην Τουρκία.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, ουδέποτε έδωσε δικαίωμα στην καριέρα του ή προσέβαλε κάποιον και τιμάει με το παραπάνω το…ψωμί του στη γειτονική χώρα. Διακρίνεται για το ήθος του, έχει το σεβασμό ολόκληρης της Ευρώπης και κυρίως της πλειοψηφίας των Τούρκων φιλάθλων. Δεν μπορεί μια μερίδα κι ένας αθλητής να αμαυρώνουν το όνομά του. ”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση