Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιτσιπάς: Τα έκανα όλα σωστά με τον Ζβέρεφ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 00:32 Τσιτσιπάς: Τα έκανα όλα σωστά με τον Ζβέρεφ

Εντυπωσιασμένος από την σχεδόν αλάνθαστη απόδοσή του κόντρα στον Ζβέρεφ εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τον αγώνα.

«Έμεινα έκπληκτος από την απόδοσή μου, έκανα τα πάντα σωστά. Δεν ήμουν μόνος στο γήπεδο, αλλά με πάρα πολύ κόσμο. Απλά παίζω το παιχνίδι μου, έχω καθαρό πλάνο στο μυαλό μου, τι πρέπει να κάνω. Είναι δύσκολο όταν οι αντίπαλοι βρίσκουν λύσεις στο παιχνίδι σου. Πρέπει προσαρμοστείς και εγώ προσπαθώ να είμαι απρόβλεπτος. Έχω αφοσιώσει πολύ χρόνο για να βελτιωθώ κυρίως στο σερβίς μου. Απολαμβάνω την δουλειά με όλη την ομάδα μου», είπε αρχικά ενώ ρωτήθηκε και για την αίσθηση να παίζει σ' αυτή την αρένα:

«Είδα μπλουζάκια με πολλούς διάσημους που έχουν περάσει από εδώ. Οπότε είναι πιο ιδιαίτερο για μένα. Η αλήθεια είναι ότι μας συμπεριφέρονται σαν VIP».

Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Ναδάλ για την 3η ημέρα του ομίλου σημείωσε: «Είναι ένας από τους καλύτερους, δεν θα είναι εύκολο. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και πειθαρχία, παίζει πολύ καλό τένις. Θα πρέπει να ξεπεράσω τον εαυτό μου για να μπορέσω να τον κερδίσω».

Πηγή: filathlos.gr