ΕΠΟ: Υποψηφιότητα της Ελλάδας για ευρωπαϊκό τελικό στο Παγκρήτιο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 19:06 ΕΠΟ: Υποψηφιότητα της Ελλάδας για ευρωπαϊκό τελικό στο Παγκρήτιο!

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι η Ελλάδα κατέθεσε υποψηφιότητα διοργάνωσης του τελικού του UEFA Conference League, που αποτελεί τη νέα διασυλλογική διοργάνωση που εισάγει η UEFA και θα ξεκινήσει από το 2021.

Ελληνική υποψηφιότητα για ευρωπαϊκό τελικό ποδοσφαίρου δεν βλέπουμε συχνά οπότε η απόφαση της ΕΠΟ να καταθέσει στην UEFA πρόταση διεξαγωγής του τελικού του Conference League στο Παγκρήτιο Στάδιο αποτελεί μεγάλη είδηση ακόμα κι αν πρόκειται για την τρίτη σε δυναμικότητα διασυλλογική διοργάνωση που κάνει πρεμιέρα από τη σεζόν 2021-22.

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως αποφάσισε, κατά την διάρκεια του συνεδρίου της την Πέμπτη (21/11), να καταθέσει πρόταση για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League είτε του 2022 ή του 2023 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Θυμίζουμε ότι η νέα διοργάνωση θα έρθει να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες του Champions League και του Europa League, με συμμετοχή 32 ομάδων και φάση ομίλων ενώ τα διεξάγονται τις Πέμπτες στις 19:45 και στις 22:00. Ο νικητής θα παίρνει ένα απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League της επόμενης σεζόν.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση