Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Γκέλα και στο Αγρίνιο! – videos

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 23:14 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Γκέλα και στο Αγρίνιο! – videos

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στο Αγρίνιο και συνέχισε τις "γκέλες" του εκτός έδρας, μένοντας στο 0-0 με τον τελευταίο στη βαθμολογία Παναιτωλικό, χάνοντας την ευκαιρία να αξιοποιήσει τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, την προηγούμενη αγωνιστική.

Συνεχίζεται το… πάνω – κάτω για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά τις δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, “κόλλησε” στο 0-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και παρέμεινε μακριά από τις πρώτες θέσεις της Superleague.

Οι “πράσινοι” ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε φάση στο ματς, και παρότι βελτιώθηκαν στη συνέχεια, δεν βρήκαν ποτέ το γκολ της νίκης, χάνοντας ευκαιρίες με Μακέντα και Γιόχανσον.

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός πήρε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά, αλλά με τον Γκάγιας Ζαχίντ απόντα λόγω τραυματισμού, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στη δημιουργία, αδυνατώντας να “βγάλει” φάσεις στο ματς.

Δύο φορές ο Μακέντα και ο Κολοβός κατάφεραν να βρεθούν σε θέση βολής, αλλά αμφότερες υποδείχθηκαν σωστά σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, να αντικατοπτρίζει ουσιαστικά και την εικόνα του αγώνα σε αυτό το 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Ο Παναιτωλικός ήταν μάλιστα αυτός που έφθασε πρώτος κοντά στο γκολ, με τον Λουσέρο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι μετά από κόρνερ στο 51ο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη “απάντησε” όμως αμέσως με δικές της ευκαιρίες στο ματς. Στο 53′ Ο Σανιά πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Χατζηγιοβάνη και στο 57′ ο Μακέντα νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κνετ, ενώ ο Σένκεφελντ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από το κόρνερ στη φάση.

Στο 61′ ήταν η σειρά του Γιόχανσον να χάσει μεγάλη ευκαιρία με διαγώνιο σουτ μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Ιταλού φορ, για να “απαντήσει” ο Παναιτωλικός με μακρινό σουτ του Τσαγγάρα στο 63′.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη σκόραρε τελικά στο 70′, με τον Κολοβό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, με… ριμπάουντ μετά από νέο χαμένο τετ-α-τετ του Μακέντα, αλλά ο στράικερ του Τριφυλλιού είχε υποδειχθεί τελικά σωστά σε θέση οφσάιντ.

Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έναν σημαντικό βαθμό, που τους φέρνει ισόβαθμους με τον Πανιώνιο στον “πάτο” της βαθμολογίας, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έκανε μία ακόμη… γκέλα, μένοντας μακριά από τις πρώτες θέσεις και τα πλέι οφ της Supelreague.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός (4-4-2): Κνετ, Σανιά, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Ντίας, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντάλσιο (46’ Αριγίμπι), Μπαϊροβιτς (82’ Ντουάρτε), Ρομάν (60’ Φυτόπουλος).

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86’ Νούνες), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65’ Περέα), Κολοβός (77’ Μολό), Μακέντα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση