Απατεώνες «έμπλεξαν» τον Τσιτσιπά σε διαφήμιση του Bitcoin

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 15:25 Απατεώνες «έμπλεξαν» τον Τσιτσιπά σε διαφήμιση του Bitcoin

Tον Στέφανιο Τσιτσιπά χρησιμοποίησαν επιτήδειοι προκειμένου να προωθήσουν στο Facebook  το κρυπτονόμισμα bitcoin.  

Μάλιστα σε κείμενο τους υποστηρίζουν ότι ο διάσημος έλληνας τενίστας δήθεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό για να αυξήσει το εισόδημά του. Και όλα αυτά σε ένα κείμενο που φέρει τον τίτλο «Κανείς δεν σκέφτηκε τι θα κάνω με τα χρήματα που κέρδισα στον τελικό του ATP World Tour!».

Το κείμενο

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι Έλληνας επαγγελματίας τενίστας. Είναι ο νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στην κορυφή 10 από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών του Τένις (ATP) και έχει υψηλόβαθμη σταδιοδρομία στον Νο. 5 στον κόσμο, καθιστώντας τον τον υψηλότερο στην κατάταξη στην Ελλάδα παίκτη στην ιστορία. Πρόσφατα πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις, όπου κέρδισε τέσσερα Ένωση επαγγελματιών του τένις ξεχωρίζει τίτλους και έφτασε εννέα τελικούς. Το χρηματικό έπαθλο στο πρωτάθλημα ήταν 9 εκατομμύρια δολάρια και αποδεικνύεται ότι ο Τσιτσιπάς έχει ήδη βρει πώς να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα με επιτυχία. Πώς κι έτσι? Ενώ ψάχνει τρόπους για να κερδίσει και να πολλαπλασιάσει εισόδημα, βρήκε την πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin που ονομάζεται Bigmoney Rush. Ο Στέφανος εμφανίστηκε πρόσφατα στο "Αλήθειες με τη Ζήνα", Και μοιράστηκε πώς θα μπορούσε να κάνει χρήματα, παίζοντας στην πλατφόρμα».

Και αποδίδοντας το κείμενο στον Στέφανο τσιτσιπά γράφουν: «Τα ψηφιακά νομίσματα πρόκειται να αντικαταστήσουν τα χρήματα που γνωρίζουμε σήμερα – κάντε το επόμενο βήμα νωρίς και επωφεληθείτε από αυτήν τη μετάβαση. Ακόμη και αν δεν έχετε απολύτως καμία εμπειρία σε επενδύσεις ή τεχνολογία!».

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση