ΑΕΚ: Ο Καρέρα έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 11:07 ΑΕΚ: Ο Καρέρα έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει!

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (6/12) για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την ΑΕΚ και να αναλάβει τα καθήκοντά του ως νέος τεχνικός της ομάδας.

Το βράδυ της Παρασκευής (6/12) αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα ο Μάσιμο Καρέρα έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την ΑΕΚ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα και με όσα έγραψε χθες στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, Ο 55χρονος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την Ένωση χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν θα πρόκειται για “κλειστό” συμβόλαιο ή με οψιόν επέκτασης (1+1).

Θυμίζουμε ότι η περίπτωση του Καρέρα ενεργοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/12) από τον τεχνικός διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, μετά το “ναυάγιο” στις επαφές με τον Ρώσο τεχνικό Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος ζήτησε περισσότερο χρόνο να σκεφτεί την πρόταση που του είχε γίνει.

Ο 55χρονος Ιταλός τεχνικός έχει ποδοσφαιρική καριέρα πέντε ετών με τη φανέλα της Γιουβέντους και ξεκίνησε την προπονητική του πορεία από τις ακαδημίες της “βέκια σινιόρα”, ενώ υπήρξε και επί σειρά ετών βοηθός του Αντόνιο Κόντε. Σημειώνεται ότι έκατσε στον πάγκο της Γιουβέντους ως πρώτος προπονητής για ένα μικρό διάστημα το 2012 ενώ στην υπόλοιπη καριέρα του στους πάγκους έχει εργαστεί μόνο στη Σπαρτάκ Μόσχας κατακτώντας όμως το πρωτάθλημα του 2017, το Σούπερ Καπ και τον τίτλο του καλύτερου προπονητή στη Ρωσία την ίδια σεζόν.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση