Champions League: Απόψε η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 09:26 Champions League: Απόψε η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Κρίσιμη και πολύ σπουδαία βραδιά απόψε για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League (22:00, Cosmote Sport 2) με στόχο τη νίκη για να περάσει στο Europa League.

Για να συμβεί αυτό αρκεί μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ απέναντι στον πρωταθλητή Σερβίας, ώστε ο Ολυμπιακός να βρεθεί το νέο στην επόμενη φάση του Europa League και να συνεχίζει να συγκεντρώνει βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή διπλού περνά η ομάδα της Σερβίας καθώς τη διαφορά κάνει η νίκη με 3-1 εντός επί του ΟΣΦΠ.

Τα πλάνα για το αποψινό ματς

Στο καθαρά αγωνιστικό, όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-3 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο (ή Μεριά) και Τσιμίκα. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Ποντένσε και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ελ Αραμπί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Αλέν, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Βαλμπουενά, όπως και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ξεκινήσει με τους: Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Βούλιτς, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Ίβανιτς, Μάριν και Τομανέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πόποβιτς, Πάβκοφ, Ζάντερ, Κάνιας, Σίμιτς, Φαν Λα Πάρα, Βουκάνοβιτς και Μίλαν Πάβκοφ. Μοναδικός απόντας ο Γιόβαντσιτς.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση