Βόμβα στη Formula 1! Θέλει Ferrari ο Χάμιλτον!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 19:12 Βόμβα στη Formula 1! Θέλει Ferrari ο Χάμιλτον!

Χαμός αναμένεται στη Formula 1 μετά από δηλώσεις στελέχους της Ferrari, σύμφωνα με τις οποίες ο Λιούις Χάμιλτον συναντήθηκε τον επικεφαλής της ομάδας και εξέφρασε την επιθυμία του να ενταχθεί στο δυναμικό της.

Αλλαγή δεδομένων στο πρωτάθλημα της Formula 1 μπορεί να προκαλέσει αν γίνει πραγματικότητα η μετεγγραφή του Λιούις Χάμιλτον από τη Mercedes στη Ferrari. Ο έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητής εμφανίζεται να επιθυμεί την μετακόμισή του στη Ferrari και να έχει κάνει ήδη συζητήσεις για έναν τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν το 2021.

Συγκεκριμένα αυτή την αποκάλυψη, που βάζει “βόμβα” στη  Formula 1, έκανε το στέλεχος της Ferrari, Λούις Καμιλέρι, ο οποίος δήλωσε:

“Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο Λιούις (σ.σ Χάμιλτον)είχε συζητήσεις με τον επικεφαλής της Ferrari. Είμαστε χαρούμενοι που ο Λιούις θέλει να έρθει στην ομάδα μας, όπως και άλλοι οδηγοί. Όλοι αυτή τη στιγμή στο grid, θα ήθελαν να οδηγούν μια Ferrari. Έχουμε ένα συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τον έναν οδηγό μας και με τον άλλον, η συμφωνία μας λήγει στο τέλος του 2020. Θα ήταν ανώριμο όμως να αποφασίσουμε το οτιδήποτε από τώρα. Θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας και θα δούμε ποια θα είναι η καλύτερη για την ομάδα μας”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση