Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξάνθη – ΑΕΚ: “Λύτρωση” στο 84′ για την Ένωση! Ντεμπούτο με νίκη για Καρέρα – videos

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 22:03 Ξάνθη – ΑΕΚ: “Λύτρωση” στο 84′ για την Ένωση! Ντεμπούτο με νίκη για Καρέρα – videos

Σε ένα κακό ματς στα "Πηγάδια", η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από την Ξάνθη και "πίεσε" στο τέλος για τ νίκη, την οποία και πήρε τελικά με 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Γαλανόπουλου στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Μάσιμο Καρέρα στην Ξάνθη, με την ΑΕΚ να παίρνει σημαντική νίκη με 1-0 επί των “Ακριτών” για τη 14η αγωνιστική της Superleague.

Η Ένωση ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ταλαιπωρήθηκε από τον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Φασίδη στο 77′ και σκόραρε με τον Γαλανόπουλο στο 84′ για να πάρει το διπλό στα “Πηγάδια”.

Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς, “πιέζοντας” ψηλά στην άμυνα της Ξάνθης και “κλέβοντας” μπάλες. Κατάφερε έτσι να φανεί πιο “επικίνδυνη” με Μάνταλο, Ολιβέιρα και Λιβάγια να “απειλούν” στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς με πολλά φάουλ στο χώρο του κέντρου και το γήπεδο… χωράφι να μη βοηθάει τους παίκτες και των δύο ομάδων, οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες. Το 0-0 ήταν έτσι αναμενόμενα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

πηγή: newsit.gr