ΑΕΛ – Ατρόμητος: “Δάμασαν” το αλογάκι και πλησίασαν την εξάδα οι Περιστεριώτες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 20:44 ΑΕΛ – Ατρόμητος: “Δάμασαν” το αλογάκι και πλησίασαν την εξάδα οι Περιστεριώτες!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ατρόμητος που επιβλήθηκε της ΑΕΛ με 2-1 στο "AEL FC Arena" για την 14η αγωνιστική της Superleague και πλέον αρχίζει να ρίχνει "κλεφτές" ματιές στην εξάδα που οδηγεί στα play offs.

Ο Ατρόμητος θύμισε κάτι από την ομάδα της περσινής σεζόν, επικρατώντας της ΑΕΛ εκτός έδρας με 1-2 για την 14η αγωνιστική της Superleague και βάζοντας “φωτιά” στη μάχη της διεκδίκησης μίας θέσης για την εξάδα των play offs.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη -που πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στον πάγκο των Περιστεριωτών- πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς προηγήθηκε 2-0, με τέρματα των Ούμπιδες (5΄), Ουγκράι (20΄) ενώ στη συνέχεια άντεξε στην πίεση πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν στο 43′, με πέναλτι του Φατιόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και μάλιστα έβγαιναν πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις αλλά το 1-2 παρέμεινε ως το τέλος, με τον Ατρόμητο να ανεβαίνει πλέον στους 18 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 8η θέση με τον Άρη, ενώ ΑΕΛ και Ξάνθη βρίσκονται ακριβώς από πάνω με 19 βαθμούς η κάθε μία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον , Καρανίκας, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Φατιόν (46’ Ντάουντα), Κάτσε, Ασούμπρε, Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Σεσέροβιτς), Ουάρντα, Νούνιτς (70’ Μπούστος)

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Μανούσος, Ανδρούτσος (76’ Μπαένα), Ουγκράι (53’ Ρόσα), Βέλλιος (60’ Γιακουμάκης)

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση