ΑΕΚ: Σοκ! Χειρουργείο για Γαλανόπουλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 20:54 ΑΕΚ: Σοκ! Χειρουργείο για Γαλανόπουλο

Άσχημα ήταν τα νέα για την ΑΕΚ από τις εξετάσεις του Κώστα Γαλανόπουλος καθώς ο διεθνής μέσος έχει υποστεί ζημιά στον χόνδρο του δεξιού του αστραγάλου και θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο με το διάστημα της απουσίας του να είναι ακόμα άγνωστο.

Ο τραυματισμός του Κώστα Γαλανόπουλος στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 15η αγωνιστική της Superleague ήταν τελικά πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι φαινόταν καθώς ο Έλληνας μέσος Κώστας Γαλανόπουλος θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο της ομάδας, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γαλανόπουλος έδειξαν ζημιά στον χόνδρο του δεξιού του αστραγάλου και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τον γιατρό της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου, να αναλαμβάνει την επέμβαση και το διάστημα απουσίας του παίκτη να είναι ακόμα άγνωστο.

H ενημέρωση της ΑΕΚ

“Ο Κώστας Γαλανόπουλος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε βλάβη στο χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού.

Για την αποκατάσταση της βλάβης θα απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση, στην οποία θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Παντελή Νικολάου.”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση