Ολυμπιακός: Δύο μήνες εκτός ο Μπρούνο! Φόβοι για Σουντανί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 10:33 Ολυμπιακός: Δύο μήνες εκτός ο Μπρούνο! Φόβοι για Σουντανί

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό από το ιατρικό δελτίο της ομάδας καθώς σήμερα (23/12) θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση των Μπρούνο και Σουντανί που τραυματίστηκαν στο ματς με τον Βόλο (22/12), με τον Βραζιλιάνο χαφ να αναμένεται να μείνει στα πιτς για δύο μήνες.

Πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο φινάλε της χρονιάς καθώς μετά τους Βαλμπουενά, Γκιγιέρμε και Ποντένσε, ήρθαν να προστεθούν οι τραυματισμοί των Μπρούνο και Σουντανί από το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 16η αγωνιστική της Superleague, το οποίο συνδυάστηκε με “γκέλα” για τους “ερυθρόλευκους”.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται πως το έχει ο Βραζιλιάνος χαφ, που χθες αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πόνους, φαίνεται πως έχει μικρό κάταγμα στο πόδι και εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Ο Σουντανί από την πλευρά του υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο ξεκίνημα του ματς και υπάρχει ανησυχία για το αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 5 Ιανουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και των δύο από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού σήμερα (23/12) και θα υπάρξουν νεότερα μέσα στην ημέρα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση