ΑΕΚ: Θέλει άμεσα τον Μπάρμπα! Η πρόταση της Ένωσης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 11:16 ΑΕΚ: Θέλει άμεσα τον Μπάρμπα! Η πρόταση της Ένωσης

Να κλείσει άμεσα τον Φεντερίκο Μπάρμπα θέλει η ΑΕΚ, η οποία έκανε ήδη πρόταση στην Κιέβο Βερόνα για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς και περιμένει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τη Βαγιαδολίδ, όπου αγωνίζεται τώρα ο Ιταλός.

Για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα με τον Φεντερίκο Μπάρμπα να είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση όπως έχει γνωστό εδώ και καιρός.

Ο Ίλια Ίβιτς μάλιστα φαίνεται να θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ που της “Ώρας των Σπορ”, έχει κατατεθεί ήδη πρόταση για τον 26χρονο Ιταλό κεντρικό αμυντικό στην Κιέβο Βερόνα.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη με δανεισμό ενάμιση έτους, αλλά και με συγκεκριμένη οψιόν που θα φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης είναι να κλείσει άμεσα το θέμα, ώστε να προχωρήσουν η ενίσχυση του ρόστερ, αφού έχει προκύψει και ζήτημα ενδεχόμενης μετεγγραφής στη μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου.

Αυτό που απομένει για να προχωρήσει του Μπάρμπα είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη Βαγιαδολίδ, στην οποία παίζει δανεικός αυτή την περίοδο ο Ιταλός άσος, και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν και τα υπόλοιπα μετεγγραφικά ζητήματα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση