Ολυμπιακός: 15 μέρες εκτός ο Σουντανί με θλάση! Δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 11:39 Ολυμπιακός: 15 μέρες εκτός ο Σουντανί με θλάση! Δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στον Ολυμπιακό για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Σουντανί, ο οποίος υπέστη θλάση στο χθεσινό (22/12) ματς με τον Βόλο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 5 Ιανουαρίου.

Η κακοτυχία δεν έχει τέλος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποχαιρετά το 2019 με τον… χειρότερο τρόπο αφού οι φόβοι των ανθρώπων της ομάδας για τον τραυματισμό του Σουντανί επιβεβαιώθηκαν, με τον άσο των “ερυθρόλευκων” να τίθεται εκτός δράσης για δεκαπέντε μέρες.

Ο Αλγερινός επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού στο Βόλο και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση, συνεπώς θα χρειαστεί να απουσιάσει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στις 5 Ιανουαρίου 2020.

Όσον αφορά τον Μπρούνο, που επίσης αποχώρησε τραυματίας χθες, επιβεβαιώθηκαν τελικά τα χειρότερα αφού ο Βραζιλιάνος χαφ έχει βαριά κάκωση στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση