Αυτόν «τελειώνουν» οι Αγγελόπουλοι!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 13:03 Αυτόν «τελειώνουν» οι Αγγελόπουλοι!

Αποχώρηση-έκπληξη στον Ολυμπιακό

Δεν έγινε κάτι, που δεν περιμέναμε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό. Οι Καταλανοί νίκησαν πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 90-80, ξεδιπλώνοντας σε αρκετά σημεία στο παρκέ την ποιοτική τους ανωτερότητα.

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε στο πρώτο μέρος, αλλά στην τρίτη περίοδο η αντίπαλός του ξέφυγε και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Σε εκείνο το σημείο οι Πειραιώτες έπαιζαν με τον Τσέρι στην θέση του πλέι-μέικερ και με τον Ντιλέινι οι Καταλανοί. Η διαφορά φάνηκε ξεκάθαρα και εξαργυρώθηκε στο σκορ.

Το λογικό ήταν να χάσει ο Ολυμπιακός, αλλά ο Κεμζούρα για μία ακόμη φορά επέμεινε πολύ στον Τσέρι. Ο Αμερικάνος βοήθησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο, που περίμενε από αυτόν ο Λιθουανός προπονητής να στήσει καλά την ομάδα, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Οι Καταλανοί αξιοποίησαν αυτά τα δώρα και έφτασαν εύκολα στον στόχο τους.

Με τον Νίκολα Μίροτιτς να κάνει την διαφορά. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ λέγεται ότι παίρνει 7 εκ. ευρώ τον χρόνο. Δεν ξέρουμε αν τα αξίζει τόσα πολλά χρήματα (για το κομμάτι της Ευρώπης μιλάμε, γιατί το καθεστώς του ΝΒΑ είναι διαφορετικό), αλλά σίγουρα είναι ένας παίκτης, που είναι από το πάνω, πάνω ράφι. Κάτι, που το κατάλαβε για τα καλά ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες κρατάνε από αυτό το παιχνίδι τη νέα πολύ καλή παρουσία του Ουίλι Ριντ. Του ενός κ των δύο παικτών, που ήρθαν μεσούσης της σεζόν. Και αν ο άλλος, ο Ρότσεστι, δεν πρόκειται να μείνει τη νέα χρονιά, ο Ριντ είναι πιθανό να βρίσκεται και του χρόνου στον Πειραιά, αφού όλοι είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του.

Στο πρόσωπό του οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν έναν νέο Μπιρτς ή Οθέλο Χάντερ και δεν έχουν άδικο.

πηγή: sportdog.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση