FIFA/UEFA: Συνάντηση των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα στον Ιανουάριο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 17:16 FIFA/UEFA: Συνάντηση των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα στον Ιανουάριο!

Όλα δείχνουν πως η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο στην Αθήνα καθώς FIFA και UEFA είναι αποφασισμένες να προχωρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

FIFA και UEFA δείχνουν αποφασισμένες να γίνει η συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο το δυνατόν συντομότερα και όλα δείχνουν πως τον Ιανουάριο αυτό θα συμβεί.

Το κλίμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο -μετά το ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό- με τους διαιτητές να έχουν κηρύξει αποχή και το πρωτάθλημα να είναι στον… αέρα. Αυτά τα γεγονότα επέσπευσαν τη διάθεση και τις κινήσεις των διεθνών Συνομοσπονδιών και πλέον Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος αναμένεται να κάτσουν όλοι μαζί για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι μαζί με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA.

Η συνάντηση αναμένεται να λάβει χώρα σε ελληνικό έδαφος και όχι στο εξωτερικό όπως ακουγόταν αρχικά, ενώ το παρών θα δώσει και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Όσο για τα θέματα που θα συζητηθούν, μπορεί να μην έχει οριστεί ακριβώς το πλαίσιο της κουβέντας αλλά σίγουρα το VAR και η ηγεσία της ΕΠΟ θα αποτελέσουν κυρίαρχα ζητήματα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση