Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιτσιπάς: “Θέλω να κατακτήσω ένα Grand Slam!” video

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 20:51 Τσιτσιπάς: “Θέλω να κατακτήσω ένα Grand Slam!” video

Μικρό ντοκιμαντέρ για τον Στέφανο Τσιτσιπά έκανε η ATP, παρουσιάζοντας τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα πρωταθλητή από την περασμένης σεζόν, ενώ εμφανίζονται μεγάλα ονόματα του τένις που τον αποθεώνουν αλλά και δηλώσεις του ίδιου του Τσιτσιπάς που μιλάει για τον μεγάλο φετινό του στόχο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την τιμητική καθώς η ATP ετοίμασε έναν ιδιαίτερο mini – ντομιμαντέρ για την πορεία του στην περσινή σεζόν, που ξεκίνησε με την κατάκτηση του Next Gen στο Μιλάνο και κορυφώθηκε με την κατάκτηση του ATP Finals στο Λονδίνο.

Στο αφιέρωμα περιλαμβάνονται πλάνα από την προετοιμασία του στο Ντουμπάι, όπου δούλεψε με τον γυμναστή του από την “Mouratoglou Tennis Academy”, Φρεντερίκ Λεφέβρ, ενώ εμφανίζονται μεγάλες προσωπικότητες του τένις όπως οι  Μάρκος Παγδατής, Μαρκ Φιλλιπούσης, Τόμας Ιβανίσεβιτς, Τόμας Ένκβιστ, Τιμ Χένμαν και Χουάν Κάρλος Φερέρο που αποθεώνουν τον Έλληνα τενίστα.

Φυσικά εμφανίζεται κια ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μιλάει για πως βίωσε την περσινή σεζόν, ενώ παραδέχεται ότι ο μεγάλος του στόχος από εδώ και πέρα είναι η κατάκτηση ενός τροπαίου σε Grand Slam.

πηγή: newsit.gr